top of page
WhatsApp Image 2023-08-16 at 18.38.18.jpeg
Search

Montserrat Granados Salvador

La Montse Granados Salvadó va néixer a Reus fa quaranta-nou anys i actualment viu a Alcover. Les dones de la família l'han fet esdevenir l'heroïna que és avui perquè elles són i eren, grans heroïnes, la seva mare Magda, les seves àvies Maria i Pilar i les seves filles Maria i Montse, acompanyades del seu petit heroi, Juli.

És metgessa, concretament metgessa de l'esport i treballa al camp de la traumatologia. Des de ben petita ja volia ser metgessa i se sent afortunada de fer una feina que l'apassiona i que li permet col·laborar en la millora de la qualitat de vida i en solucionar patologies d'aquelles persones que ho necessiten.

Li agrada dibuixar, pintar i escolta tota mena de música. Cada moment té la seva pròpia melodia, i quan pot comparteix els moments d'intimitat amb la seva companya, "la guitarra", no pot imaginar-se un món sense música.

Hi ha moltes coses que li agraden i la fan feliç, però el que més, és veure créixer als seus fills al costat de la seva parella i prop dels pares i família.

Una heroïna que lluita per fer realitat els seus somnis i crear un món millor. Una heroïna que gaudeix de la màgia de viure.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page