top of page
WhatsApp Image 2023-08-16 at 18.38.18.jpeg
Search

Bibi Villa Nolla

La Bibi va néixer a Tarragona un 2 de desembre de 1979 i des de petita l’ha caracteritzat un caràcter emprenedor. L’apassiona el talent posat al servei de les persones i les empreses per a fer d’aquest un món millor, i gaudeix amb tot allò que té a veure amb la creativitat passada a l’acció.

És mare de la Violeta, amb qui comparteix el seu món. Adora els bons moments i la connexió amb les persones. Amb els hobbies ho té clar, i són tres: la lectura, el mar i compartir moments i rialles amb els seus. En l’àmbit professional, és coach executiva per a empreses, defensa un humanisme extrem a les organitzacions on les persones són el valor més gran i on aporta consultoria i formació per al desenvolupament de la grandesa i del talent que veu en totes les persones per al creixement de les empreses.

Té tres pilars bàsics sobre els quals fonamenta el seu treball: la cultura emocional (el ser, l’autoconeixement i el desenvolupament d’un mateix), la comunicació i la influència (per a desenvolupar-nos i créixer com a col·lectiu) i la creativitat i la innovació (com a via per al creixement de les persones i també de les empreses).

Una heroïna lluitadora i apassionada amb tot allò que fa i amb ganes d’aportar el seu gra de sorra per a la felicitat a totes hores, tant en allò personal com en l’àmbit professional. Una dona rebel, inconformista i enèrgica..Comments


bottom of page