top of page
WhatsApp Image 2023-08-16 at 18.38.18.jpeg

Qui som?

WhatsApp Image 2023-08-16 at 22.01_edite

L'Associació Heroïnes Anònimes neix arrel d'un projecte a les xxss per visibilitzar les dones quotidianes del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre. Actualment l'associació compta amb diversos projectes en marxa, el programa de ràdio amb el mateix nom a Tarragona Ràdio on es visibilitzen les mateixes dones del projecte, guardonat l'any 2022 per Ràdio Associació de Catalunya amb la menció a la inclusió. També duem a terme el projecte "veïnes x veïnes" Camp de Tarragona, impulsat per l'Associació Hèlia. Realitzem formacions i tallers d'empoderament a dones, tallers de prevenció i sensibilització contra les violències masclistes, entre altres tasques.

L'Associació forma part de l'OVIM (Observatori Violències Institucionals Masclistes), de la Plataforma Unitària Contra les Violències Masclistes i del cens del voluntariat de la Generalitat de Catalunya ja que comptem amb una trentena de voluntàries que realitzen la tasca d'acompanyar a dones supervivents de violències masclistes.

La seu de l'associació està ubicada a Ca la Conxita on es duen a terme alguns dels projectes relacionats amb aquesta i és un espai que neix davant la necessitat de crear un espai segur per a les dones que formen part del projecte "veïnes x veïnes" des d'on s'assesora i s'acompanya a les mateixes dones, com a complement als serveis del circuit de violències masclistes ja existents. A banda, l'espai de Ca la Conxita pretén ser un punt de trobada per a dones on puguin realitzar diferents activitats i compartir sabers propis teixint  xarxa de suport mutu.

Heroïnes Anònimes és una associació feminista sense ànim de lucre formada per un equip de professionals i voluntàries. Oferim acompanyament comunitari, feminista i integral a dones i a dones que travessen processos de violències masclistes. Fomentant i consolidant processos horitzontals de suport mutu entre dones i col·lectius feministes a través d'acompanyaments i diferents activitats al nostre espai: @calaconxita_

WhatsApp Image 2023-08-16 at 18.38_edited.jpg

Donatius 

WhatsApp Image 2023-08-16 at 18_edited.j
WhatsApp Image 2022-06-24 at 13.24_edite

Heroïnes Anònimes necessita la teva col·laboració. Acompanyem dones en situació de violència masclista. Ens hem d’ajudar entre nosaltres.

Desitgem que tota persona disposada aporti el seu granet de sorra. Heroïnes Anònimes és una entitat sense ànim de lucre que depèn de les vostres aportacions, personals i econòmiques, així com de projectes amb una part de finançament públic.

Tota ajuda suma!

Formulari donatiu

Gràcies!

Entitats col.laboradores 

elpatiodemicasa (1).png
tgnradio.jpg
vincle.png
helia.jpg
casal dones.jpg
icaria.png
bottom of page