top of page
WhatsApp Image 2023-08-16 at 18.38.18.jpeg
Search

Neus Ibern Prieto

La Neus Ibern Prieto @neusip95 de casi 35 anys, és pratenca de naixement i tarragonina d'adopció. Dos llocs que porta al cor i li omplen la vida.

És mestra d'educació especial, psicomotricitat i formada en TEA tot i que la millor formació és la que fa dia a dia a una escola de Reus, una escola tant especial com les persones que hi van,persones màgiques que la contagien amb la seva alegria de viure. No tots els dies són fàcils, però la Neus sempre treu el costat positiu de cada situació, acompanyada del seu somriure entranyable. El món de l'educació és la seva passió i creu fermament que és l'arma més poderosa del món!

No deixa mai de formar-se i té claríssim que cada dia és una oportunitat d'aprendre!

El seu temps lliure ja des de petita, l'ha anat omplint de mil i una coses variades: gralla,gegants,volei,ball,ioga,manualitats,gimnàs,castells... Però té una pedra a la sabata: l'anglès

Està sempre en moviment i les idees li ballen pel cap, tant caòtiques que de vegades no sap com dur-les a terme.

Soltera i casi entera fins els 30...i què?(ens diu)

Li encanta estar amb gent,amb la parella, la família(puntal de vida), les amigues i amics,sortir, passejar amb la gossa, parlar, la platja, la muntanya, la rambla, viatjar per aquí o a l'altra punta del món! Una dona incansable! El món està ple d'heroïnes! Li encanta col-laborar en el què pot i fer voluntariats, a casa nostra o més lluny, ajudar i viatjar són glops de felicitat! Està convençuda que molts granets de sorra fan una muntanya!

No és mare tot i que els seus alumnes de vegades diuen que té 12 fills i filles fins les 4 de la tarda. Potser no serà mare o potser si,el que si té clar, és que ella és qui ho ha de decidir. Una heroïna amb una energia espectacular sempre disposada a ajudar i col.laborar! La llum que emets és increïble, tot amor!Comments


bottom of page