top of page
WhatsApp Image 2023-08-16 at 18.38.18.jpeg
Search

Montse Garcia Biosca

La Montse va néixer a Saragossa tot i que des del 1987 viu a Tarragona. La seva vida sempre ha girat al voltant del número 7, va néixer el 7 de desembre i és la setena d'una família nombrosa de deu germans.

És mare de tres i sempre s'ha sentit afortunada de tot allò que ha viscut.

Va deixar els seus estudis de jove i va descobrir la seva vocació social fent voluntariat en un menjador de transeünts a Saragossa, on va participar en diferents projectes que la van animar a reprendre els estudis i començar la carrera de Treball Social tot compaginant-la amb la feina.

Quan es va traslladar a Tarragona va començar una nova etapa en la seva vida personal i professional. Amb la seva arribada a Tarragona, en l'àmbit laboral va començar a treballar al Sanatori Villablanca com a treballadora social i un any després va entrar a treballar al CAS de drogodependències de Joan XXIII. Ha estat en diferents àrees de l'àmbit social, però des de fa una mica més de catorze anys va començar una nova aventura formant part de l'equip de polítiques d'igualtat municipals de Tarragona, on ha tingut l'oportunitat de realitzar i desenvolupar diferents projectes com el protocol de violències masclistes, els plans d'igualtat, campanyes de sensibilització contra les agressions sexistes, el projecte Respecta, punt lila i un llarg etcètera. Però el que més feliç l'ha fet en aquests darrers anys és conèixer dones fabuloses que treballen des del feminisme per una societat més justa.

És una feminista convençuda i creu fermament en la sororitat com a eina transformadora i en la importància i la necessitat de la presència de les dones a la societat i al govern, sempre amb la lluita conjunta de totes i tots per poder canviar-ho tot.

Una dona que creu en el poder del voluntariat social i ella ha escollit fer-ho des d'una mentoria social com a eina que ajuda a construir oportunitats per les persones que es troben en situació vulnerable.

Una heroïna que lluita amb força per canviar el món i fer-lo més bonic. Una heroïna que omple d'amor i solidaritat tot allò que fa.Comments


bottom of page