top of page
WhatsApp Image 2023-08-16 at 18.38.18.jpeg
Search

Marta Cereceda Martinez

La Marta va néixer el 29 d’octubre de 1982 a Tarragona després de 12 hores de part. Des de ben petita estava connectada amb la natura per l’origen rural dels seus pares: mare extremenya de mare d’Àvila i pare burgalès de pare basc. Va decidir estudiar enginyeria tècnica agrícola i especialitzar-se amb alimentació Bio. Aquest hibridisme genètic l’ha fet tindre interès per altres cultures i va estar deu anys endinsada en la cultura senegalesa.

Sent parella d’un senegalès, va viure de prop les dificultats burocràtiques en què es troben els immigrants. És especialment sensible en temes de racisme i sempre que pot ajuda a persones migrades que es veuen perdudes en el camí de la legalitat.

El seu nom artístic és “Marta Seck”, després de ser presidenta del Cor Al·leluia de Tarragona va decidir seguir amb la seva passió en solitari i des del 2016 era vocalista de @theblackslats i de les xiclettes i també forma part de l’organització de Reus-Blues Festival. Una dona amb passió per la natura, viatjar i prendre birres explicant batalles. No té cap intenció de ser mare i té pura admiració per totes elles. Una imatge inoblidable: veure orangutans en llibertat a Ketambe-Sumatra. Ella és l’heroïna d’avui, la Marta Cereceda Martinez.

コメント


bottom of page