top of page
WhatsApp Image 2023-08-16 at 18.38.18.jpeg
Search

Maria Bravo Font

La Maria Bravo va néixer a Carabanchel, un barri perifèric del sud de Madrid, un desembre de fa quaranta-nou anys. El seu esperit nòmada la va portar a treballar per diversos llocs i ara ha arrelat a Reus, on viu des de fa 18 anys.

Sempre s'ha sentit artista. Quan li preguntaven allò de "que vols ser quan siguis gran", ella contestava sense dubtar "actriz y también misionera, porque quiero cambiar el mundo". Al final, va estudiar Periodisme, perquè a casa li van dir que això de ser actriu no era "una buena forma de ganarse la vida" i que per sortir de la situació d'escassetat que vivia la família era necessari tenir estudis.

Es va especialitzar en medi ambient perquè en els anys noranta la gent que es dedicava a l'educació ambiental se sentia amb la missió de canviar el paradigma que governa el món. Va treballar en mitjans de comunicació i en nombroses campanyes de divulgació ambiental per a empreses i entitats. I, paral·lelament, va estudiar interpretació teatral, la seva autèntica vocació, en diverses escoles i amb diferents mestres.

El 2007, intentant integrar tots els seus propòsits, va crear @teatrosfera, una iniciativa de teatre social amb la qual impulsa experiències de teatre i natura, projectes de teatre fòrum i de descoberta de les capacitats diverses, sobretot per a joves i per a la prevenció de la violència contra les dones.

És mare de la Carla i el Víctor, de 17 i 14 anys, als que ha pogut criar sense renunciar a la seva passió pel teatre gràcies a una generosa tribu de dones amigues a les quals està profundament agraïda.

Una heroïna a qui l'apassiona investigar i experimentar de forma col·lectiva i integradora respostes creatives als reptes actuals.


Comments


bottom of page