top of page
WhatsApp Image 2023-08-16 at 18.38.18.jpeg
Search

Isabel Ortiz

L' Isa, d'arrels almerienques, va néixer a Reus el 30 d'octubre del 74. La seva infància la va viure al barri de la plana de Vila-seca i amb setze anys van traslladar-se a Reus. Està casada, és mare de dues filles i àvia de dos petits que li tenen el cor robat.

Als setze anys va decidir començar a treballar i amb el temps va emprendre amb el seu propi negoci d'hostaleria, negoci que va tenir durant dotze anys, finalment, però, va decidir canviar el rumb de la seva vida i encaminar-se amb la bellesa, un món que l'apassiona.

Des de fa deu anys és consultora de bellesa de Mary Kay, i una de les coses que la va empènyer a formar-ne part va ser l'empenta de la seva fundadora, Mary Kay Ash que va decidir crear una empresa de dones i per les dones.

A banda amb aquesta feina pot dedicar-se a ella i a la seva família, en especial a la seva filla que es dedica al món de la passarel·la i la interpretació

A través de la seva feina, l'Isa col·labora amb diverses fundacions i una d'elles és la Fundació Estampa que dóna suport a dones amb càncer. Una feina que adora i la gratifica amb la felicitat de les seves clientes i això, per ella, no té preu.

A banda, aquesta heroïna activa, col.labora en diferents esdeveniments solidaris com desfilades de moda, pel·lícules, bodes o també a la ràdio, concretament a Ràdio Jove (107,5) on és assessora de bellesa a un programa de l'emissora.

També és monitora d'autobús amb discapacitats, un món que l'omple i la fa molt feliç per l'intercanvi que en rep.

Una heroïna lluitadora i fidel a allò que li agrada. Una heroïna que és tot corComments


bottom of page