top of page
WhatsApp Image 2023-08-16 at 18.38.18.jpeg
Search

Adriana

L' Adriana va néixer a Madrid, la seva mare era pedagoga i va créixer feliç en una escola alternativa on l'autonomia era quelcom fonamental i on els viatges eren el luxe que aportaven aprenentatges.

Va ser aquesta educació i la importància que tenia l'autonomia el que la va dur a estudiar Teràpia Ocupacional. Una carrera sociosanitària tant bonica com desconeguda que s'ocupa d'augmentar l'autonomia de les persones entre moltes altres coses.

L' Adriana va decidir combinar la passió pels infants amb la teràpia ocupacional, i això la va fer participar en diferents projectes de varis llocs del món com Marsella, Portugal, Bèlgica o Sudamèrica.

Amb l'arribada de la seva filla Aitana, va decidir que havia arribat el moment de deixar la vida nòmada per assentar-se i fer arrels. La gent i les coincidències els van portar al Baix Camp on es senten com a casa i poc a poc hi van trobant el seu lloc.

Una heroïna inquieta, curiosa, dolça i entranyable que sempre té un somriure per tot aquell que es creua en el seu camí, una heroïna que és amor.Commenti


bottom of page