top of page
WhatsApp Image 2023-08-16 at 18.38.18.jpeg
Search

Núria del Río Pérez

La Núria del Rio Pérez va néixer el 20 d'abril del 1979, és la petita de tres germans i castellera de la Colla Jove Xiquets de Tarragona des de ben petita, amb dotze anys va pujar a les primeres tripletes de 8.

L'any 2000 es va traslladar a viure a Cornudella amb el seu company, en Pol, qui l'acompanya en la vida com a parella des dels setze anys, tot i que es coneixen des de ben petits, i amb qui comparteix feina i passions com l'escalada, d'aquí traslladar-se a viure al millor lloc de Catalunya per fer-hi escalada esportiva. L'escalada li és més que un esport, és una manera de viure i que la fa estar activa, motivada i forta de cos i ment.

Va estudiar fisioteràpia, però el seu esperit aventurer i actiu la va fer encaminar cap a la seva professió actual, la Núria és bombera des de fa deu anys al Parc de Tarragona, li ha estat un camí llarg, però finalment ha aconseguit treballar en una feina que la motiva moltíssim, la fa sentir lliure i valorada.

Una heroïna a qui li agrada viatjar, positiva, alegre i a qui li agrada compartir estones amb els amics. Una heroïna que avui tindrà una feinada ajudant als reis.Comments


bottom of page