top of page
WhatsApp Image 2023-08-16 at 18.38.18.jpeg
Search

Mariona Esteve Olomí

La Mariona va néixer en una ciutat ben bonica, un migdia de març emboirat, Lleida li pertany i s'ha quedat al seu cor, tot i que va marxar-ne quan tenia divuit anys deixant-hi la família. Després d'uns anys en diversos llocs va arrelar a Reus, on ha criat els seus dos puntals, l'Ona i l'Arlet.

Li agraden molt les seves estones de música, sentint qualsevol so que surti d'una bona guitarra com la d'en Mark Knopfler, escriure l'apassiona. Una dona a qui la lluna la transforma i els àngels protegeixen.

Treballava en l'àmbit social en el col·lectiu de persones amb discapacitat, de tots ells i les seves famílies li queda un molt bon record i agraeix tot l'amor que encara avui dia rep d'ells.

Actualment fa gairebé dos anys que lluita per ella i aquest últim any ha decidit enfocar la seva feina al col·lectiu de dones maltractades o que han patit qualsevol agressió masclista.

En aquest camp ha realitzat xerrades i té projectes esperant dur a terme ben aviat on l'objectiu és empoderar les dones víctimes de violència masclista reinventant-se dia a dia.

Una heroïna que lluita per avançar i que creu fermament en la resiliència i la força de les dones. Una heroïna que té molt clar que juntes podem canviar-ho tot.留言


bottom of page